ŠUMAVSKÝ PSTRUH.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY PSTRUH / 




INGREDIENCE: 4 pstruzi, sůl, paprika, 10 žampionů, koriandr )nebo petrželka), hl. mouka na posypání ryb, 200g másla, citron.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vykuchané pstruhy omyjeme, ze všech stran osolíme a poprášíme paprikou. Žampiony nakrájíme na plátky a na lžíci másla je osmáhneme. Mírně je osolíme, přidáme nasekaný koriandr nebo petrželku a směsí naplníme břišní dutiny ryb. Můžeme je spíchnout špejlí nebo jehlicí. Naplněné pstruhy poprášíme moukou a za stálého potírání rozehřátým máslem je pečeme na horkém roštu si ¼ hodiny. Velké pstruhy pečeme déle. Ryby můžeme peci i v troubě na pekáči s trochou oleje a másla. Pečme po obou stranách dozlatova.



ŠUMAVSKÝ PSTRUH. ŠUMAVSKÝ PSTRUH.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1402 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz